Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Miljøvenligt hotel i København

Løsninger med omtanke for miljøet

Miljøvenligt hotel  i København

Hos Go Hotels  vægter vi miljøansvarlighed højt. Vi er stolte af at være en del af Green Key-programmet, der giver hotel-gæster verden over mulighed for at vælge et miljøvenligt hotel. Vi kan endvidere tilbyde forplejning, der lever op til Det Økologiske Spisemærke i bronze, der udstedes af Fødevarestyrelsen. Det betyder, at mellem 30 og 60 procent af vores indkøb af fødevarer og drikkevarer er økologiske. I 2019 modtog Go Hotel Copenhagen Premium Purity™ Authorization, som er en kvalitetsstandard inden for bæredygtig rengøring, som betyder:

  • Bæredygtig desinfektion og rengøring
  • Besparelser på vandforbrug under rengøring
  • Skarpe retningslinjer for brugen af kemikalier i rengøring
  • Minimalt brug af engangsplastik
  • Sundt indeklima og luftkvalitet 

Spar daglig rengøring og få en øl

Hos Go Hotels har vi et ønske om at nedbringe vores klimaaftryk betydeligt. Derfor giver vi vores gæster mulighed for at modtage en gratis øl i vores barer, hvis de sparer den daglige rengøring. Initiativet har været implementeret siden 2018, og det har til formål effektivt at nedsætte vores negative miljøpåvirkning. Ved at reducere den daglige rengøring mindsker vi nemlig forbruget af vand og elektricitet i en sådan grad opnår vi mærkbare besparelser i vores klimapåvirkning - til fordel for vores gæster og miljøet i København.

Vi har i de seneste år oplevet en stigende interesse fra vores gæster om øget klimabevidsthed, og vi ønsker at være blandt forgængerne i hotelbranchen i forhold til at imødekomme denne efterspørgsel. Af samme årsag benytter vi kun rengøringsmidler fra miljøvenlige ACT.Global, som tillader os kun at bruge vand i vores rengøring (vi benytter ikke kemikalier).

Hotel med mulighed for øko morgenmad

Er du på udkig efter et klimavenligt hotel i København, hvor du kan nyde en morgenmad med økologiske produkter, kan du med fordel besøge www.go-hotel.com. Hvis du har spørgsmål til vores overnatningsmuligheder eller vores alsidige og indbydende morgenmadsbuffet, er du velkommen til at ringe på telefon +45 32 52 00 30. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Send forespørgsel