Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Billig overnatning i København

Få et godt tilbud på overnatning

Billig overnatning tæt på indre by


Hos GO HOTELS COPENHAGEN er du sikret en priskomfortabel overnatningsmulighed, samtidigt med at du er 3 min fra Kastrup Lufthavn. Vi befinder os i krydslinjen mellem Kastrup og København, hvorfor en prisoverkommelig overnatning hos os, og mulighed for parkering af bil, giver dig frie tøjler.

Flere forskellige tilbud på overnatning
Vi tilbyder en overnatning med billigt tilkøb af morgenmad til 69,- DKK hver morgen fra 05.00-10:00, hvorfor vi hører under kategorien ”Bed and Breakfast”-hotel. Til de tørstende aftengæster byder vi også på barfaciliteter. Som gæst hos os får du værd at bemærke gratis WiFi og parkering ved hotellet og så er kæledyr tilladt.
Du kan vælge blandt flere forskellige kampagner, som vi har skræddersyet efter, hvordan jeres rejseomstændigheder måtte tage sig ud. Skal du eksempelvis ud og rejse dagen efter indkvarteringen og overnatningen, kan du købe en pakke, hvor morgenmaden er inkluderet, samt 7-dages parkering til bilen til 250,- DKK. Er du netop landet i Kastrup Lufthavn tilbyder vi en enkelt overnatning til en favorabel pris. Med andre ord har overnatning i København og Kastrup aldrig været billigere.

Kundetilfredsheden er til at spore
Størstedelen af kunderne mener, at vi tilbyder god service og overnatning til prisen. Specielt muligheden for gratis bilparkering og værdi til prisen høster roser. Derudover er vi, som nævnt, så centralt beliggende at du med ét togstop fra os kan besøge Fields eller Kastrup Lufthavn for den sags skyld.

Book din overnatning i dag
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller har brug for flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du ringe til tlf.: 32 52 00 30, maile til contact@go-hotel.com eller besøge hjemmesiden: go-hotel.com.

Send forespørgsel