Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Billig overnatning i København

Få et godt tilbud på overnatning

Billig overnatning tæt på indre by


Hos Go Hotel Copenhagen og Go Hotel City er du sikret en priskomfortabel overnatningsmulighed. Et ophold på Go Hotel Copenhagen sikrer, at du er 3 min fra Kastrup Lufthavn. Go Hotel Copenhagen befinder sig i krydslinjen mellem Kastrup og København, hvorfor en prisoverkommelig overnatning hos os, og mulighed for parkering af bil, giver dig frie tøjler.

Go Hotel City ligger blot et stenkast ændres til kort afstand fra København K, så du er sikker på at have nem adgang til byens mange muligheder og oplevelser. 

Flere forskellige tilbud på overnatning
Vi tilbyder en overnatning med billigt tilkøb af morgenmad til 89,- DKK hver morgen fra 05.00-10:00, hvorfor vi hører under kategorien ”Bed and Breakfast”-hotel. Til de tørstende aftengæster byder vi også på barfaciliteter. Som gæst hos os får du værd at bemærke gratis WiFi og parkering ved hotellet og så er kæledyr tilladt.
Du kan vælge blandt flere forskellige kampagner, som vi har skræddersyet efter, hvordan jeres rejseomstændigheder måtte tage sig ud. Skal du eksempelvis ud og rejse dagen efter indkvarteringen og overnatningen, kan du købe en pakke, hvor morgenmaden er inkluderet, samt 7-dages parkering til bilen til 250,- DKK. Er du netop landet i Kastrup Lufthavn tilbyder vi en enkelt overnatning til en favorabel pris. Med andre ord har overnatning i København og Kastrup aldrig været billigere.

Kundetilfredsheden er til at spore
Størstedelen af kunderne mener, at vi tilbyder god service og overnatning til prisen. Specielt muligheden for gratis bilparkering ved Copenhagen Go Hotel og værdi til prisen høster roser. Derudover er vi, som nævnt, så centralt beliggende at du med ét togstop fra os kan besøge Fields eller Kastrup Lufthavn for den sags skyld.

Book din overnatning i dag
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller har brug for flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning på et af vores hoteller, kan du ringe til tlf.: 32 52 00 30, maile til contact@go-hotel.com eller besøge hjemmesiden: go-hotel.com.

Send forespørgsel