Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Go Hotel Copenhagen

Go Hotels er stadig åbent

 

Hotellerne holder stadig åbent og vi har taget de nødvendige forholdsregler i form af ekstra rengøring, desinficerings-stationer omkring hotellet samt nedsat personale i receptionen.

Hos Go Hotels følger vi løbende udviklingen af ​​COVID-19 rundt om i verden. Vores vigtigste prioritering er vores gæsters og personales trivsel, sundhed og sikkerhed. Vores hotel er åbent som normalt, og vores gæster kan føle sig trygge, når de bor på eller besøger vores hotel.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje i forhold til nye procedurer og tiltag for at mindske COVID-19-smitten. Vores personale er trænet til at håndtere eventuelle COVID-19 relaterede situationer og vi har tillid til deres evner.

I henhold til den danske regerings nylige regler er vores bar og morgenbuffet igen åbne. Vi følger alle restriktioner fra regeringen omkring dette. 

Bemærk at der fra torsdag den 29 oktober 2020 skal bæres mundbind på alle offentlige områder på hotellet når man går rundt. Mundbind må tages af når man sidder ned. Alt salg af alkoholiske drikke lukker kl. 22.00

 Oplysninger om afbestilling af kommende bookinger:

Grundet den nuværende situation modtager vi mange henvendelser angående afbestillinger af reservationer. Vi beder om din forståelse og tålmodighed, da svar-tiden kan være længere end normalt.

Afbestillings-politikken på din booking er stadig gældende. Det vil sige, at du kan se på din bookingbekræftelse, hvilke regler der gælder for netop din reservation.

For fleksible reservationer, kan disse annulleres gratis indenfor den frist du finder på din bekræftelse. Dette afhænger af, hvor du har lavet din reservation igennem.

Hvis du har booket en fleksibel booking direkte igennem os per telefon, e-mail eller vores hjemmeside, kan vi annullere din fleksible booking gratis ind til kl. 14:00 dagen inden din ankomst. Hvis du kontakter os efter denne frist, er der et afbestillingsgebyr der svarer til den fulde pris for den første nat. Hvis du ikke dukker op til din reservation, gælder samme betingelser – betalingen for første nat trækkes som gebyr. Resten af opholdet annulleres gratis.

Hvis du har booket igennem Booking.com, Expedia/Hotels.com eller en anden agent, bedes du kontakte dem direkte for at annullere din booking. Dette kan vi ikke gøre direkte fra hotellet.

Hvis du har booket et forudbetalt, ikke-refunderbart ophold direkte igennem vores hjemmeside, telefon eller e-mail, kan bookingen ikke ændres, annulleres eller refunderes. Dog kan vi gratis ændre din reservation til en ny dato, hvis du, grundet indrejserestriktioner, ikke kan gøre brug af den. Dette er ind til videre muligt for reservationer med ankomst inden 31. august 2020, der er dækket af indrejseforbud. Dette er ikke muligt for gæster der er bosiddende i Danmark, da de ikke er ramt af indrejseforbud.

Vi tilbyder ikke at refundere eller ændre ikke-refunderbare bookinger pga. eksterne aflyste arrangementer eller flyrejser. Vi håber dog, at I vælger at gøre brug af jeres forudbetalte reservation alligevel, og tager en tur til København i stedet.

Vi er klar over, at den situation vi står i i øjeblikket er unik, og har fuld forståelse for, at rejseplaner ændres. Vi beder dig have forståelse for, at vores afbestillingspolitik ikke kan ændres uden at det får fatale konsekvenser, for vores privatejede hotel.

Hvad vi gør for vores gæsters sikkerhed:

 • Vi følger de myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.
 • Øget fokus på håndhygiejne.
 • Udvidede rengørings- og hygiejneprotokoller.
 • Ekstra daglig rengøring af alle offentlige områder med antibakteriel væske og desinfektion.
 • Regelmæssig desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, kortterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
 • Desinfektionsmidler til vores gæster på fællesområderne.
 • Overholdelse af procedurerne for behandling af syge kollegaer.

Sikkerhedsforanstaltninger, som enhver kan tage for at beskytte sig selv og andre mod COVID-19:

 • Hyppig håndvask med sæbe.
 • Hav håndesinfektion på dig.
 • Undgå unødvendig kontakt med andre mennesker (håndtryk, kys og kram).
 • Undgå at røre øjne, mund og næse.
 • Dæk munden med albuen, når du hoster og nyser.
 • Hold mindst en meters afstand fra mennesker der hoster eller nyser.

Disse oplysninger er gyldige indtil videre og kan opdateres.