Gruppebooking

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Covid-19

Copenhagen Go Hotel er stadig åbent.

Kære gæst,

Copenhagen Go Hotel er stadig åbent.

Hotellet holder stadig åbent og vi har taget de nødvendige forholdsregler i form af ekstra rengøring, desinficerings-stationer omkring hotellet samt nedsat personale i receptionen.

Hos Copenhagen Go Hotel følger vi løbende udviklingen af ​​COVID-19 rundt om i verden. Vores vigtigste prioritering er vores gæsters og personales trivsel, sundhed og sikkerhed. Vores hotel er åbent som normalt, og vores gæster kan føle sig trygge, når de bor på eller besøger vores hotel.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje i forhold til nye procedurer og tiltag for at mindske COVID-19-smitten. Vores personale er trænet til at håndtere eventuelle COVID-19 relaterede situationer og vi har tillid til deres evner.

I henhold til den danske regerings nylige regler er vores bar og morgenbuffet i øjeblikket lukket. Vi tilbyder i stedet drikke, mad og morgenmad som takeaway.

 Oplysninger om afbestilling af kommende bookinger:

Grundet den nuværende situation modtager vi mange henvendelser angående afbestillinger af reservationer. Vi beder om din forståelse og tålmodighed, da svar-tiden kan være længere end normalt.

Afbestillings-politikken på din booking er stadig gældende. Det vil sige, at du kan se på din bookingbekræftelse, hvilke regler der gælder for netop din reservation.

For fleksible reservationer, kan disse annulleres gratis indenfor den frist du finder på din bekræftelse. Dette afhænger af, hvor du har lavet din reservation igennem.

Hvis du har booket en fleksibel booking direkte igennem os per telefon, e-mail eller vores hjemmeside, kan vi annullere din fleksible booking gratis ind til kl. 14:00 dagen inden din ankomst. Hvis du kontakter os efter denne frist, er der et afbestillingsgebyr der svarer til den fulde pris for den første nat. Hvis du ikke dukker op til din reservation, gælder samme betingelser – betalingen for første nat trækkes som gebyr. Resten af opholdet annulleres gratis.

Hvis du har booket igennem Booking.com, Expedia/Hotels.com eller en anden agent, bedes du kontakte dem direkte for at annullere din booking. Dette kan vi ikke gøre direkte fra hotellet.

Hvis du har booket et forudbetalt, ikke-refunderbart ophold direkte igennem vores hjemmeside, telefon eller e-mail, kan bookingen ikke ændres, annulleres eller refunderes. Dog kan alle forudbetalte reservationer foretaget inden 9. marts med ophold senest den 12. maj 2020 gratis ændres til en fremtidig dato i 2020. Kontakt hotellet, hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud.

Vi er klar over, at den situation vi står i i øjeblikket er unik, og har fuld forståelse for, at rejseplaner ændres. Vi beder dig have forståelse for, at vores afbestillingspolitik ikke kan ændres uden at det får fatale konsekvenser, for vores privatejede hotel.

Hvad vi gør for vores gæsters sikkerhed:

 • Vi følger de myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.
 • Øget fokus på håndhygiejne.
 • Udvidede rengørings- og hygiejneprotokoller.
 • Ekstra daglig rengøring af alle offentlige områder med antibakteriel væske og desinfektion.
 • Regelmæssig desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, kortterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
 • Desinfektionsmidler til vores gæster på fællesområderne.
 • Overholdelse af procedurerne for behandling af syge kollegaer.

Sikkerhedsforanstaltninger, som enhver kan tage for at beskytte sig selv og andre mod COVID-19:

 • Hyppig håndvask med sæbe.
 • Hav håndesinfektion på dig.
 • Undgå unødvendig kontakt med andre mennesker (håndtryk, kys og kram).
 • Undgå at røre øjne, mund og næse.
 • Dæk munden med albuen, når du hoster og nyser.
 • Hold mindst en meters afstand fra mennesker der hoster eller nyser.

Disse oplysninger er gyldige indtil videre og kan opdateres.