Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Firmaaftaler

Attraktiv overnatningsaftale til firmakunder

Firmakunder får fast aftale om overnatning via hotelaftaler

Hos Copenhagen Go Hotel får du som firma mulighed for at foretage en såkaldt firmaaftale, eller hotelaftale. Denne rummer en overnatningspakke, så du og dine kollegaer, som måske kommer langt vejs fra, har de formelle omstændigheder på det rene. Værelserne er topmoderne, velindrettede, har alle et privat badeværelse og er derfor i særdeleshed ´value for money´.  Vores placering er ekstremt attraktiv, da vi fra vores adresse i Kastrup ligger få kilometers kørsel fra København Centrum og København Lufthavn. Det er tilmed nemt at bruge den offentlige transport, hvis ikke i selv sørger for kørselslejligheden. Der er mulighed for at tage tog eller bus et stenkast fra vores hotel i Kastrup.  GO HOTELS COPENHAGEN er derfor både centralt beliggende, billigt og fleksibel.

Forplejning i lange baner
På hotellet tilbyder vi morgenmad fra kl. 05:00 hver morgen og hvis du i løbet af dagen eller om natten skulle mangle mad- eller drikkevarer, kan du købe det i vores bar, som har døgnåbent. Lige ved siden af os ligger der en Lanes & Lounges restaurant, hvorfor alle dagens vigtigste måltider kan indtages inden for en radius af 200 meter. Skulle det findes nødvendigt med endnu flere madtilbud, kan Københavns Lufthavn med rette besøges. Det ligger kun ét togstop væk fra hotellet i Kastrup.

  • Vi tilbyder fri parkering og en fast pris fra 399 DKK

 

 

Optimale faciliteter, tekniske ressourcer og vilkår
Vi tilbyder rammerne for både formelle såvel som mere uformelle firmamøder og firmaaftaler. Du er sikret en fast pris, der starter fra 399 DKK og så er der fri parkering inkluderet i din firmaaftale om overnatning.
Vi har moderne faciliteter i form af et businesscenter med pc’er og printer og splinternye mødelokaler med plads til op til 100 gæster. Disse lokaler kan både lejes til korte og længerevarende møder. På værelserne, i mødelokalet og på hotellet generelt er der gratis highspeed fiber WiFi, som sikrer at i konstant er online. Når du booker et mødelokale, er forplejning og AV-udstyr naturligvis med i aftalen. Det eneste du skal tage stilling til, er derfor, hvornår og hvor længe du vil låne lokalet.

Ring og bestil i dag - Vi tilbyder langtidsleje af hotellejligheder i København

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30 eller sende en mail til: contact@go-hotel.com. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til firmaaftaler i København. Du kan også sende en forespørgsel via vores formular på ovenstående hjemmeside, hvis dette præfereres.

Send forespørgsel
False { }