Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Grupper

Vi byder små som store grupper velkomne

Lufthavnshotel for alle typer af grupper
Copenhagen Go Hotel er et hotel i Tårnby, som ligger få minutter fra lufthavnen. Vi er derfor et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen. Vi er alternativet til et hostel, da vi skaber value for money, men du har nogle andre kvalitetsstandarder og rammer under dit ophold. Der kører busser og toge i pendulfart til disse destinationer, hvorfor du er nemt, billigt og fleksibelt stillet. Hvis du eksempelvis er studerende og ønsker et sikkert og roligt hotelmiljø, hvor du kan overnatte efter en bytur er vi løsningen. Det er som nævnt nemt at pendle mellem København Centrum og Kastrup.
Vores hotel er moderne i sit udtryk og har faciliteter . Vi har derfor alt, hvad studerende skulle kunne efterspørge i forbindelse med en gruppe overnatning - præcis ligesom et hostel. Uanset gruppestørrelse og type har vi mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen af de gruppeforespørgsler i måtte have. Virksomheder, skole- og sportsgrupper og familie sammenkomster er alle kundetyper, som vi har på repertoiret. Du kan trygt lade os stå for afviklingen af jeres overnatning. Vi har både erfaringen, fleksibiliteten og det forkromede overblik.


Et hotel med hele pakken - Mere end blot et hostel
Vi har nogle af byens bedste gruppeværelser til fornuftige og fordelagtige priser. Du får en ´value for money´-løsning ved os. Vi sørger tilmed for, at logistikken er på plads ved ankomst. Dette sikre at alle er tjekket ind på forhånd og at gruppelister samt værelsesnøgler er klar til udlevering, når i bydes velkommen af vores servicemindede personale. Vores erfaringer med gruppetyper og størrelser spænder fra lejrskoler og gymnasieklasser til virksomheder og turister. I forlængelse af det tilbyder vi følgende faciliteter og forskellige forplejningsmuligheder på hotellet:  

  • Morgenmadsbuffet fra kl. 05:00 hver morgen
  • Bar som har døgnåbent (snacks, mad- og drikkevarer)
  • Gratis og hurtigt Wifi på hele hotellet og dets værelser
  • Gratis parkering
  • Multi værelser med plads til op til 8 personer
  • Råd og vejledning til sightseeing i København
  • Generelle logistiske spørgsmål

Hvis ovenstående forplejning ikke vurderes som værende tilstrækkelig, kan restauranten Lanes & Lounges som ligger ved siden af vores hotel anbefales. Alternativt er der en mangfoldighed af madtilbud ved lufthavnen & Fields, der ligger ét togstop fra hotellet.

Ring og foretag din gruppebookning i dag
Er der behov for mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30 eller sende en mail til: contact@go-hotel.com. Værelserne og priserne kan tilgås via vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til gruppe overnatninger i København og og som alternativ til et lufthavnshostel. Du kan også sende en forespørgsel via vores formular på hjemmesiden.

False { }