Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

2 moderne hoteller for alle typer af grupper
Go Hotel Copenhagen & Go Hotel City er begge et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen. Vi kan være alternativet til et hostel og med vores lækre budget hoteller skaber vi value for money, med kvalitetsstandarder og rammer under dit ophold der matcher andre budget hoteller. Der kører busser, metro og toge i pendulfart til disse destinationer, hvorfor du er nemt, billigt og fleksibelt stillet. Hvis du eksempelvis er studerende og ønsker et sikkert og roligt hotelmiljø, hvor du kan overnatte er vi løsningen. Det er som nemt at pendle mellem København Centrum og Kastrup.
Vores hoteller er moderne i sit udtryk og har faciliteter . Vi har derfor alt, hvad studerende skulle kunne efterspørge i forbindelse med en gruppe overnatning - præcis ligesom et hostel. Uanset gruppestørrelse og type har vi mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen af de gruppeforespørgsler i måtte have. Virksomheder, skole- og sportsgrupper og familie sammenkomster er alle kundetyper, som vi har på repertoiret. Du kan trygt lade os stå for afviklingen af jeres overnatning. Vi har både erfaringen, fleksibiliteten og det forkromede overblik.

Go Hotel Copenhagen

Go Hotel Copenhagen er et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen.

Vi kan være alternativet til et hostel og med vores lækre budget hoteller skaber vi value for money, med kvalitetsstandarder og rammer under dit ophold der matcher andre budget hoteller. Der kører busser og toge i pendulfart til denne destination, hvorfor du er nemt, billigt og fleksibelt stillet. Hvis du eksempelvis er studerende og ønsker et sikkert og roligt hotelmiljø, hvor du kan overnatte er vi løsningen. Det er nemt at pendle mellem København Centrum og Kastrup.

Vores hotel er moderne i sit udtryk og faciliteter . Vi har derfor alt, hvad studerende skulle kunne efterspørge i forbindelse med en gruppe overnatning - præcis ligesom et hostel. Uanset gruppestørrelse og type har vi mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen...

Go Hotel City

Go Hotel City er med sin placering centralt i København S, tæt på Amager strandpark, Metro og city, et godt udgangspunkt for grupper som vil udforske centrum af København og som samtidig kan opleve de mange muligheder stranden giver.

Uanset gruppestørrelse og type har vores medarbejdere mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen af de gruppeforespørgsler i måtte have. Virksomheder, skole- og sportsgrupper og familie sammenkomster er alle kundetyper, som vi kan håndtere. Du kan trygt lade os stå for afviklingen af jeres overnatning. Vi har både erfaringen, fleksibiliteten og det forkromede overblik.

Et hotel med fleksible værelser

Vi har mange værelser med 2 enkeltsenge og kan samtidig tilbyde et begrænset antal værelser til gæster som gerne vil bo 4 i "connecting" væresler til fornuftige og fordelagtige priser. Du får en rigtig god oplevelse nnår du booker en gruppe hos os, hvor vi sørger for at logistikke...