Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Go Hotel City

Moderne hotel centralt placeret i København S og tæt på lufthavn

Go Hotel City er med sin placering centralt i København S, tæt på Amager strandpark, Metro og city, et godt udgangspunkt for grupper som vil udforske centrum af København og som samtidig kan opleve de mange muligheder stranden giver.

Uanset gruppestørrelse og type har vores medarbejdere mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen af de gruppeforespørgsler i måtte have. Virksomheder, skole- og sportsgrupper og familie sammenkomster er alle kundetyper, som vi kan håndtere. Du kan trygt lade os stå for afviklingen af jeres overnatning. Vi har både erfaringen, fleksibiliteten og det forkromede overblik.

Et hotel med fleksible værelser

Vi har mange værelser med 2 enkeltsenge og kan samtidig tilbyde et begrænset antal værelser til gæster som gerne vil bo 4 i "connecting" væresler til fornuftige og fordelagtige priser. Du får en rigtig god oplevelse nnår du booker en gruppe hos os, hvor vi sørger for at logistikken er på plads ved ankomst. Dette sikrer at alle er tjekket ind på forhånd og at gruppelister samt værelsesnøgler er klar til udlevering, når i bydes velkommen af vores servicemindede personale. Vores erfaringer med gruppetyper og størrelser spænder fra lejrskoler og gymnasieklasser til virksomheder og turister. I forlængelse af det tilbyder vi følgende faciliteter og forskellige forplejningsmuligheder på hotellet:

  • Morgenmadsbuffet fra kl. 05:00 hver morgen
  • Bar som har døgnåbent (snacks, mad- og drikkevarer)
  • Gratis og hurtigt Wifi på hele hotellet og dets værelser
  • 86 twin æresler med 2 enkeltsenge værelser
  • Råd og vejledning til sightseeing i København
  • Generelle logistiske spørgsmål
  • Madpakker på bestilling dagen før

Ring og foretag din gruppebookning i dag

Er der behov for mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30 eller sende en mail til: city@go-hotel.com. Værelserne og priserne kan tilgås via vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til gruppe overnatninger i København og uu kan også sende en forespørgsel via vores formular på hjemmesiden.

Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud