Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Grupper

Vi byder små som store grupper velkomne

Go Hotel Copenhagen er et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen.

Vi kan være alternativet til et hostel og med vores lækre budget hoteller skaber vi value for money, med kvalitetsstandarder og rammer under dit ophold der matcher andre budget hoteller. Der kører busser og toge i pendulfart til denne destination, hvorfor du er nemt, billigt og fleksibelt stillet. Hvis du eksempelvis er studerende og ønsker et sikkert og roligt hotelmiljø, hvor du kan overnatte er vi løsningen. Det er nemt at pendle mellem København Centrum og Kastrup.

Vores hotel er moderne i sit udtryk og faciliteter . Vi har derfor alt, hvad studerende skulle kunne efterspørge i forbindelse med en gruppe overnatning - præcis ligesom et hostel. Uanset gruppestørrelse og type har vi mange års erfaring med afviklingen og kan imødekomme langt størstedelen af de gruppeforespørgsler i måtte have. Virksomheder, skole- og sportsgrupper og familie sammenkomster er alle kundetyper, som vi har på repertoiret. Du kan trygt lade os stå for afviklingen af jeres overnatning. Vi har både erfaringen, fleksibiliteten og det forkromede overblik.

Et hotel med hele pakken - Mere end blot et hostel

Vi har nogle af byens bedste gruppeværelser til fornuftige og fordelagtige priser. Du får en ´value for money´-løsning ved os. Vi sørger tilmed for, at logistikken er på plads ved ankomst. Dette sikre at alle er tjekket ind på forhånd og at gruppelister samt værelsesnøgler er klar til udlevering, når i bydes velkommen af vores servicemindede personale. Vores erfaringer med gruppetyper og størrelser spænder fra lejrskoler og gymnasieklasser til virksomheder og turister. I forlængelse af det tilbyder vi følgende faciliteter og forskellige forplejningsmuligheder på hotellet:

  • Morgenmadsbuffet fra kl. 05:00 hver morgen
  • Bar som har døgnåbent (snacks, mad- og drikkevarer)
  • Gratis og hurtigt Wifi på hele hotellet og dets værelser
  • Gratis parkering
  • Multi værelser med plads til op til 8 personer
  • Råd og vejledning til sightseeing i København
  • Generelle logistiske spørgsmål
  • Madpakker på bestilling dagen før

Ring og foretag din gruppebookning i dag

Er der behov for mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30 eller sende en mail til: contact@go-hotel.com. Værelserne og priserne kan tilgås via vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til gruppe overnatninger i København og som alternativ til et lufthavnshostel. Du kan også sende en forespørgsel via vores formular på hjemmesiden.

Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud