Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Moderne 3-stjernet city hotel

Overnatning til dem som foretrækker at bo i centrum af København

Go Hotel Ansgar byder velkommen i centrum af København

Midt i hjertet af det pulserende Vesterbro, byder Go Hotel Ansgar på overnatning til dem som foretrækker at bo i centrum af København

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Hotellets 83 moderne indrettede værelser er opført i skandinavisk stil og i den lækre gårdhave i tilknytning til hotellet, nyder gæsterne deres morgenmad eller et glas fra baren i de lune aftner. Som gæst på hotellet kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

Unik placering

Go Hotel Ansgar har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne og er centralt beliggende i en stille ensrettet gade. Dette hyggelige hotel ligger blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kødbyen” kvarter. Uden for hotellets hoveddør er et væld af muligheder, der byder på en fremragende blanding af butikker, restauranter, natteliv og kulturelle seværdigheder.

Transport til Go Hotel Ansgar

Go Hotel Ansgar er blot 18 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og ligger på Vesterbro midt i Københavns centrum.

Via tog

Ankomst til Københavns Hovedbanegård hvor hotellet ligger 250 meter fra indgangen ved Reventlowsgade.
Fra Københavns Lufthavn mod Københavns Hovedbanegård med regionaltog (16 minutter)

Via Metro

Fra Københavns Lufthavn med M2 mod Vanløse til Kongens Nytorv, skifte til M3 via København H (25 minutter).

Via bil

Fra vest - afkørsel 20 mod København C
Fra øst - afkørsel 20 mod København C

Via fly

IATA kode: CPH

Faciliteter

 

Gæster på hotellet kan benytte den gratis wifi så dagens arbejde kan klares. Fra hotellets reception, er det muligt købe drikkevarer som kan nydes i den behagelige lounge eller i gårdhaven. Hotellet tilbyder også snacks og friskmalet kaffe. For dem som ønsker at opleve København på egen hånd er det muligt at leje cykler.

 

Ring og bestil i dag – optimalt for dem som vil bo i centrum af København

 

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til overnatning i København.

 

Galleri