Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Priser fra
399 DKK

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser er på cirka 12 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med kvalitets enkeltseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
499 DKK

Standard Dobbeltværelse

Vores standard dobbeltværelser er på cirka 12 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med kvalitets dobbeltseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
499 DKK

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

Vores twin-dobbeltværelser er på ca. 12-14 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med to kvalitets enkeltsenge, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
599 DKK

Premium Dobbeltværelse

Vores premium dobbeltværelser er renoveret i 2018 og indrettet i nyt moderne design. Værelset er på er på 16 m2 med 160 cm queen-size dobbeltseng, arbejdsbord, stol, garderobe, fladskærms TV, baggagebænk og USB opladning direkte ved sengen.

Priser fra
699 DKK

3-personers værelse

Vores 3-personers værelser er på cirka 14-16 m2 med badeværelse en-suite. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med en kvalitets dobbeltseng og 1 enkelt køjeseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
799 DKK

4-personers familieværelse

Vores 4-personers Familieværelse er på cirka 14-16 m2 med badeværelse en-suite. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med en kvalitets dobbeltseng, enkeltseng samt køjeseng. Arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.Perfekt for hele familien

Priser fra
899 DKK

Premium familieværelse

Vores familieværelse er renoveret i 2018 og indrettet i nyt moderne design. Værelset er på er på 20 m2 med 160 cm queen-size dobbeltseng, 2 køjesenge, arbejdsbord, stol, garderobe, fladskærms TV, baggagebænk og USB opladning direkte ved sengen.

6 km til centrum

Morgenmad fra kl. 05

5 minutter

Gratis parkering

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Copenhagen Go Hotel

Copenhagen Go Hotel er et moderne lufthavnshotel placeret tæt på Københavns centrum, og blot 5 minutter fra Københavns lufthavn.  Hos os får du en komfortabel overnatning til lave priser med gratis parkering samt nem og hurtig adgang til offentlig transport.

Vi tilbyder 219 moderne og velindrettede værelser med privat badeværelse. Vores værelser henvender sig til både forretningsrejsende, krydstogt- og feriegæster og er samtidig et attraktivt stop for individuelle rejsende som fx skal flyve fra Københavns Lufthavn. Vi har særligt indrettede familieværelser til familier med op til 3 børn og vi har desuden en hel etage indrettet til grupper, som fx skoleklasser eller idrætsforeninger, som kan dele toilet- og badefaciliteter. Vores dygtige personale hjælper gerne med gode råd og vejledning til aktiviteter i byen, sightseeing og udlejning af cykler, en service vi kan tilbyde vores hotelgæster på stedet.

Oplev vores fristende morgenmadsbuffet, som er kvalitetsstemplet af det økologiske spisemærke, i vores splinternye morgenmads restaurant med både inden- og udendørs siddepladser. Morgenbuffeten serveres fra kl. 05.00 til 10.00 hver dag. 

Receptionen er åben 24/7 og I vores hyggelige bar og lobby har vi et stort udvalg af lækre snacks, mad og drikkevarer. Her er du velkommen til at sidde med din bærbare computer i loungen og gøre brug af vores gratis highspeed fiber wifi.

Skal du afholde møde nær Københavns Lufthavn, er Copenhagen Go Hotel et oplagt valg. Hos os får du moderne faciliteter, samt gratis parkering. Vi tilbyder mulighed for afholdelse af korte møder, dags- og aftenmøder med forplejning eller blot ren lokaleleje for op til 30 personer.  

Når du overnatter på Copenhagen Go Hotel er du tæt på Tårnby station, Bella Center, Den Blå Planet og Royal Arena. Her får du gratis parkering, hurtig og nem adgang til lufthavnen, adgang til moderne mødefaciliteter, atmosfærefyldt lounge og bar, kvalitetssenge, moderne indrettede værelser, gratis highspeed fiber wifi, cykel udlejning, baggageopbevaring, vaskeri og der tilbydes bagage service til og fra lufthavnen.

Anmeldelser

Mogens Sørensen

Dejligt sted, med gode værelser (Translated by Google) Lovely place, with good rooms

24-11-2020 19:32:47
Pia Nielsen

Dejligt hotel sødt personale god beliggenhed (Translated by Google) Lovely hotel sweet staff good location

09-12-2020 09:11:05
Henrik Trolle

Super hotel tidligt morgen mad så det passer til arb og sent aftens mad og maden var go . Plus hotel værslet var altid gjort rent hver dag når man kom retur igen :) og dejligt venligt personale (Tran…

30-10-2020 11:39:07
nina ravn

Fantastisk værelse og søde personale (Translated by Google) Great room and sweet staff

13-01-2021 10:19:34