Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Go Hotel Saga

Overnatning midt i det pulserende Vesterbro, tæt på Kødbyen & Hovedbanegården

Go Hotel Saga byder velkommen

 

Hos Go Hotel Saga får du altid en venlig service, hvor personalet er klar til at hjælpe med gæsternes spørgsmål og komme med gode forslag til byens seværdigheder. På Go Hotel Saga, er der mange forskellige slags værelsestyper, fra enkeltværelser, dobbelt og flersengs værelser til den store familie eller grupper. Her tilbydes værelser med og uden bad, for dem som ønsker en ”value for money” overnatning.

Reception er åben 24/7, hvor der tilbydes drikke og snacks til at stille den lette sult. Med et væld af restauranter i området, er der altid mulighed for at finde et godt sted at spise og personalet hjælper gerne med lokalkendskab. Hver morgen serveres en lækker morgenmadsbuffet på 1. salen og til dem på farten, er der altid ”coffee to go” i receptionen.

 

Nem adgang til hotellet.

 

Placeringen er ekstremt attraktiv, midt på Vesterbro, tæt på det pulserende byliv i Kødbyen og har Københavns mange seværdigheder inden for gåafstand. Da vi fra vores adresse i i København V, kun ligger 100 meter fra Københavns Hovedbanegård og 15 min fra Københavns Lufthavn er det tilmed nemt at bruge den offentlige transport via enten Metro, tog eller bus der går lige til døren. Ankommer du i bil, er der parkeringshuse tæt på hotellet, her kan receptionen anvise den nærmeste. Go Hotel Saga er derfor både centralt beliggende, billig og optimal overnatningsmulighed for både ferierejsende, firma gæster og grupper. 

Transport til Go Hotel Saga
Go Hotel Saga er med blot 18 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og placeret på Vesterbro midt i Københavns centrum.

Via tog
Ankomst til Københavns Hovedbanegård hvor hotellet ligger 200 meter fra indgangen ved Reventlowsgade.
Fra Københavns Lufthavn mod Københavns Hovedbanegård med regional tog (16 minutter)

Via Metro
Fra Københavns Lufthavn med M2 mod Vanløse til Kongens Nytorv, skifte til M3 via København H (25 minutter).

Via bil
Fra vest - afkørsel 20 mod København C
Fra øst – afkørsel 20 mod København C

Via fly
IATA kode: CPH

Faciliteter

 

Lobbyen på Go Hotel Saga giver mulighed for, at gæsterne kan nyde drikkevarer fra baren i rolige omgivelser eller benytte den gratis wifi så dagens arbejde kan færdiggøres. Skal du have vasket, er der mulighed for at tilkøbe vasketid i hotellets reception. Gæster der ankommer tidligt eller blot skal ud og nyde København efter check ud, har mulighed for at tilkøbe et aflåst bagage skab. Der forefindes ikke elevator på hotellet, så formen skal kunne klare trapper.

 

Ring og bestil i dag – optimalt for dem som vil bo i centrum af København

 

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til overnatning i København.

 

Galleri