Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Møde

Moderne mødefaciliteter nær Københavns lufthavn

Afhold dit møde på COPENHAGEN GO HOTEL
Copenhagen GO Hotel ligger tæt på både Københavns Centrum og Københavns Lufthavn. Vores moderne mødelokaler er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker en central beliggenhed. Vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser med vores attraktive mødepakker, der kan afpasses ethvert behov. Fx korte møder, dagsmøder eller hele konferencer med fuld eller mindre forplejning. Vi kan håndtere grupper på op til 100 personer og det er også muligt blot at leje vores mødelokaler og selv stå for resten. Vi kan tilbyde overnatning i forlængelse af vores mødepakker og vi kan lave attraktive konference løsninger. Vores gæster kan parkere gratis på hotellet under deres ophold uanset opholdets længde.

Vi tilbyder følgende mødepakker:

149,- per person

0-4 timer, AV udstyr, wifi, kaffe, te, kakao, juice & frugt

199,- per person

0-8 timer, AV udstyr, wifi, kaffe, te, kakao, juice & frugt

599,- lokaleleje

op til 30 personer: 0-4 timer

999,- lokaleleje

op til 30 personer: 0-8 timer

1499,- lokaleleje

op til 100 personer: 0-4 timer

1999,- lokaleleje

op til 100 personer: 0-8 timer

Vi tilbyder moderne mødefaciliteter

Vores mødepakker kan imødekomme de fleste behov og giver et hurtigt overblik over mulighederne. Basis mødepakkerne indeholder AV-udstyr, fri WiFi og forplejning i form af kaffe, te, kakao, juice og frugt. Uanset om du skal bruge lokalet i 4 eller 8 timer. Vi kan naturligvis levere yderligere forplejning på bestilling. Det er også muligt blot at leje vores mødelokaler uden forplejning i hhv. 4 eller 8 timer. Vi råder over lokaler med kapacitet til både 30 og 100 personer, er I flere eller har I særlige ønsker, så kontakt os endeligt, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker.


Book et mødelokale allerede i dag
For mere information kontakt os på tlf.: 32 52 00 30 eller email: contact@go-hotel.com. Vi er den rejsendes foretrukne mødested, fordi vi er tæt på både bus, tog, motorvej, lufthavn og by. Vi står klar og glæder os til at byde jer velkommen. 

Send forespørgsel

Galleri

False { }