Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Møde

Moderne mødefaciliteter nær Københavns lufthavn

Afhold dit møde ved COPENHAGEN GO HOTEL ApS
Vi tilbyder leje af mødelokaler og dertilhørende moderne faciliteter på en adresse med kort afstand til både København Centrum og Kastrup Lufthavn. Vi er derfor en oplagt mulighed, når dit forestående forretningsmøde skal finde sted. Hvad enten der skal holdes korte møder, dagsmøder eller lokaleleje med plads til op til 30 personer i det ene lokale og 100 personer i de andre, er vi løsningen. Som mødedeltager er der selvfølgelig mulighed for overnatning. Sidst men ikke mindst, kan du parkere gratis hos os, mens du bor eller holder møde på hotellet.

Vi tilbyder følgende mødepakker:

149,- per person

0-4 timer, AV udstyr, wifi, kaffe, te, kakao, juice & frugt

199,- per person

0-8 timer, AV udstyr, wifi, kaffe, te, kakao, juice & frugt

599,- lokaleleje

op til 30 personer: 0-4 timer

999,- lokaleleje

op til 30 personer: 0-8 timer

Mødefaciliteter med et moderne udtryk
Når du som kunde booker et mødelokale hos os, har du flere muligheder for valg af mødepakke. De to klassiske mødepakker rummer begge AV-udstyr, WiFi og forplejning i form af kaffe, te, kakao, juice og frugt. Forskellen er blot om hvor vidt du skal bruge lokalet i op til 4 eller 8 timer. Hvis derimod har mere brug lokaleleje på op til 100 personer, er vi også leveringsdygtige. Skulle behovet være for plads til flere personer, kan du kontakte os direkte og få behandlet din forespørgsel. Uanset hvilken løsning du vælger, står vi klar og glæder os til at byde jer velkommen.               

Book et mødelokale allerede i dag
For mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30 eller sende en mail til: contact@go-hotel.com. For at få et overblik over mødepakkerne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til leje af mødelokale i København.

Send forespørgsel

Galleri