Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Konferencelokaler i København

Leje af konferencelokale tæt på lufthavnen og indre by

GO HOTELS COPENHAGEN tilbyder leje af konferencelokale
Vi udlejer konferencelokaler til anstændige priser. Værd at bemærke er, at vi ligger tæt på Kastrup Lufthavn og Københavns midtby, hvorfor du med ro i maven kan lade dine forretningsanliggender finde sted hos os.
Vores konference-faciliteter finder sted i en rolig atmosfærer og du er altid i nærheden af et professionelt personale, der står på spring for at hjælpe. I kraft af at vi ikke udelukkende er et konference-hotel, kan du med fordel anvende nogle af vores andre kampagner til at skræddersy dit besøg/ophold hos os. Det kunne jo tænkes, at der kom forretningsrejsende fra andre lande, som vil sætte pris på en central, billig og god overnatningsmulighed tæt på lufthavnen. To mødelokaler med plads til 30 respektive 100 personer.

Et hotel med moderne faciliteter
Vi tilbyder rammerne, faciliteterne og afviklingen, så du skal blot tænke på konferencens indhold. Vi har alt det nødvendige præsentationsudstyr og et aflukket konferencelokale, som ikke bliver forstyrret af andre hotelgæster og lignende. Vi har tilmed gratis parkering, mens konferencen finder sted. Når konferencen er veleksekveret, er der kun 6 km ind til Københavns Centrum eller 5 minutters kørsel til Kastrup Lufthavn.

Ring og bestil et konferencelokale i dag
Hvis du mangler mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på tlf.: 32 52 00 30 eller via mail: contact@go-hotel.com. Du kan tilmed få et forkromet overblik over priserne og faciliteterne på vores hjemmeside: go-hotel.com. Skulle behovet for at sende en forespørgsel melde sig, så finder du kontaktformularen på dette på selvsamme hjemmeside.