Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Mødepakker i København

konferencepakker til erhverv

Mødepakker i København nær Kastrup Lufthavn

Ønsker du at byde kunder, samarbejdspartnere, kollegaer eller noget helt fjerde velkommen i moderne mødelokaler til nogle gode dage med forplejning og komfortable overnatninger? Hos GO HOTEL COPENHAGEN og GO HOTEL CITY tilbyder vi omfattende mødepakker til grupper af alle størrelser. Ønsker du at inkludere overnatning for deltagerne, danner vi gerne rammen om din konference. Som en del af konferencepakken inkluderes overnatning, mad og forplejning, fri parkering samt mulighed for at imødekomme særlige ønsker.

Prisvenligt og moderne hotel med omfattende mødepakker

Vores mødelokaler er alle store, åbne og lyse. De er således særdeles behagelige at opholde sig i, og de kan huse op til 30 og 100 deltagere. Som gæst på vores hoteller har du endvidere altid adgang til highspeed fiber wi-fi, og vi kan endvidere tilbyde adgang til moderne AV-udstyr i alle vores mødelokaler. Du kan læse meget mere om priserne på brug af vores mødefaciliteter her.

Vi har stor erfaring i at facilitere møder og konferencer for firmaer og grupper af alle størrelser. Uanset om dine konference- eller mødedeltagere kommer via tog, bus eller fly, kan de nemt komme til vores hoteller i Kastrup eller i København K.

Kontakt os i dag for mere information

En veludført konference kræver planlægning. Vi stiller gerne vores erfaring med mødefacilitering samt overordnet planlægning af konferencer i alle størrelser til rådighed for dig, og du er således altid velkommen til at søge gode råd hos os.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne booke en mødepakke, kan du kontakte os på telefon +45 32 52 00 30. Vi ser frem til at tage imod dig og dine gæster.

Send forespørgsel