Forespørgsel Gruppereservation

Udfyld nedenstående felter, så vender vi tilbage med et pasende tilbud

Møde hos Go Hotels

Konferencer & møder i København, tæt på centrum og Københavns Lufthavn

Go Hotels er det sikre valg hvis du skal afholde møder i København, tæt på centrum eller Københavns Lufthavn. Hos os får du effektive møder i moderne faciliteter uden at betale en formue for dem. Vi tilbyder gratis parkering på og med lokale plads op til 30 personer, så er Go Hotels er ideel til konferencer. Lokalerne er udstyret med nyt AV-udstyr og gode præsentations faciliteter. Der er mulighed for at vælge mødepakker hvor der vil blive serveret frokost, som laves af vores kyndige kokke, og hvor forfriskninger så som kaffe, te, kakao og frugt være tilgængeligt til mødet. Dagen kan afsluttes med aftensmad og drinks i hotellets restaurant. Dertil er det muligt at tilkøbe overnatning i forbindelse med mødet eller konferencen.

Begge hoteller har gode parkeringsforhold og er nemme at komme til med offentlig transport. Vores mødepakker kan imødekomme de fleste behov uanset om du skal bruge lokalet i 4, 8 timer. eller 24 timer Vi kan naturligvis levere yderligere forplejning på bestilling. Det er også muligt blot at leje vores mødelokaler uden forplejning for minimum 4 timer Vi råder over lokaler med kapacitet fra 2 til 30 personer, er I flere eller har I særlige ønsker så som at bruge vores tagterrasse eller udendørs areal til et særligt event eller reception, så kontakt os endelig og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker.

Book et mødelokale allerede i dag

For mere information kontakt os på tlf.: 32 52 00 30 eller på email. Vi er den rejsendes foretrukne mødested, fordi vi er tæt på både bus, tog, motorvej, lufthavn og by. Vi står klar og glæder os til at byde jer velkommen.

Go Hotel Copenhagen

Go Hotel City