Gemmas Allé 203, DK-2770 Kastrup

+45 32 52 00 30 contact@go-hotel.com

Book dit ophold

Ankomstdato:

Antal nætter:

Værelser:

Voksne:

Børn:

Book dit ophold

Vores værelser

219 moderne og velindrettede værelser med privat badeværelse

Alle værelser er indrettet i moderne design med eget badeværelse og kvalitetssenge, så du kan få en god nats søvn. Vi tilbyder både standard og premium værelser til markedets bedste priser. Vi har forskellige værelsestyper, herunder enkelt-, dobbelt-, familie- og gruppeværelser med plads til 8 personer.

 

På alle værelser er der skrivebord, stol, spejl, garderobe, gratis highspeed fiber wifi og alle senge er redt med kvalitetssengetøj. På vores premium værelser er der desuden USB stik i sengegavlen til opladning af elektronisk udstyr.

Priser fra
399 DKK

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser er på cirka 12 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med kvalitets enkeltseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
499 DKK

Standard Dobbeltværelse

Vores standard dobbeltværelser er på cirka 12 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med kvalitets dobbeltseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
499 DKK

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

Vores twin-dobbeltværelser er på ca. 12-14 m2 med badeværelse en-suite med bruser designet i henhold til vores koncept. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med to kvalitets enkeltsenge, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
599 DKK

Premium Dobbeltværelse

Vores premium dobbeltværelser er renoveret i 2018 og indrettet i nyt moderne design. Værelset er på er på 16 m2 med 160 cm queen-size dobbeltseng, arbejdsbord, stol, garderobe, fladskærms TV, baggagebænk og USB opladning direkte ved sengen.

Priser fra
699 DKK

3-personers værelse

Vores 3-personers værelser er på cirka 14-16 m2 med badeværelse en-suite. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med en kvalitets dobbeltseng og 1 enkelt køjeseng, arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.

Priser fra
799 DKK

4-personers familieværelse

Vores 4-personers Familieværelse er på cirka 14-16 m2 med badeværelse en-suite. Værelset er enkelt og komfortabelt indrettet med en kvalitets dobbeltseng, enkeltseng samt køjeseng. Arbejdsbord, stol, fladskærms-TV med satellitkanaler og gratis highspeed fiber wifi.Perfekt for hele familien

Priser fra
899 DKK

Premium familieværelse

Vores familieværelse er renoveret i 2018 og indrettet i nyt moderne design. Værelset er på er på 20 m2 med 160 cm queen-size dobbeltseng, 2 køjesenge, arbejdsbord, stol, garderobe, fladskærms TV, baggagebænk og USB opladning direkte ved sengen.